En modern expert inom ekonomiadministration

Anpassade lösningar inom ekonomiadministration sedan år 1997

eControllers Oy är ett mångsidigt expertisföretag inom ekonomiadministration, vilket betjänar företag i alla storlekar och verkar i Helsingfors. Vi har specialiserat oss på elektroniska lösningar inom ekonomiadministration, och utöver detta har vårt företag en stabil roll som lokal expert för internationella företag i Finland. Kontakta oss, så söker vi tillsammans fram de bästa lösningarna inom ekonomiadministration efter dina behov!

Alla tjänster du behöver inom ekonomiadministration erbjuder vi med pålitlighet och flexibilitet

Vi erbjuder ditt företag ett omfattande sortiment av tjänster inom ekonomiadministration och elektronisk ekonomiadministration, från bokföring och löneräkning till krävande ekonomiledning. Du kan flexibelt välja lämpliga tjänster för ditt företags behov eller lägga ut hela ekonomiadministrationen på vårt ansvar - som klient kan du alltid lita på att uppgifterna sköts tillförlitligt och felfritt.

Vi fungerar som stöd för utländska företag på den finländska marknaden

Förutom de inhemska företagen betjänar vi även utländska företag som verkar i Finland. Vi är väl insatta i den internationella affärsverksamhetens särdrag och vi behärskar praxisen i anslutning till den, såsom rapporteringen till huvudkontoret. Vår professionella personal betjänar på flytande finska, svenska och engelska.

Erfarna professionella inom ekonomiadministration till din tjänst

Vi betjänar våra klienter flexibelt, både elektroniskt och på vår byrå i Helsingfors. Lämna en kontaktbegäran via formuläret nedan, så svarar vi så fort som möjligt.

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontakta oss, så kan vi diskutera ekonomiadministrationslösningar som underlättar din affärsverksamhet och ökar ditt företags lönsamhet. När du fyller i och skickar formuläret, så återkommer vi till ärendet så fort som möjligt.